Take on me

Hej bloggen!

Inte så mkt uppdatering på senaste tiden, men datorn blev cp(?) Så har inte hunnit eller orkat.

Idag: Var i Täby Centrum med Dulle och köpte ett diadem + kofta, som är supersöt btw. Vi gjorde inte så mycket, satt mest o snackade. Vi åt frukost där så vi tog bussen som gick 10.16, vi var där ungefär vid halv12. Hittade en klänning och ett par snygga tights. Visseligen har alla dom tightsen, men dom är grovt snygga. Så får önska mig dom i födelsedags present. Fyller ju år snart som ni kanske vet. Hihi. Har kollat på Natt på museet 2 med familjen, vilket är lite lustigt eftersom jag inte ens sett 1an... Nu sitter jag vid datorn med huvudvärk, kulkul.

Imorgon: Ska eventuellt sova hos Veronica, men vet inte om det blir. Annars ska vi åka o grilla some where very secret, och ta lite "modell" bilder. Dock utklädda eftersom det är Halloween helgen. Skriver mer imorgon, pussar

 
Jag just nu, med diademet + koftan =)


Mom... Why wont the pain go away?

I'm back ska visa mitt nya hår I suppose... Måste köpa min kofta imorgon eller på lördag, pussar

 
före
 
efter


Tell me

Idag är det Täby Centrum som gäller. Ska se om jag hittar en snygg klänning fyller ju år snart, yaaay. Snart snart snart blir det!!! Blir nog inte så mycket uppdatering (ovanligt?) pussar


I wanna dance with somebody

okeej.. bilder kommer antagligen senare.. Ska be veronica komma hit och ta med sig sin kamera. Så då blire lite bilder.
Just nu: ligger jag i sängen och kollar på " Playing by heart" den är lite sorglig men samtidigt jättebra. Ska se vad jag ska kolla på för film senare.
Idag: Ska jag nog träffa Veronica, kanske plugga... Men får se om jag orkar det, mår ju som sagt inte jättebra. Hoppas att det går över snart. Annars lär ju höstlovet suga en aning.

Nu ska¨jag göra varmkorv wihuuu! pussar

I gotta feeling

Hallå!

Idag har jag varit duktig och städat, och nu färgar jag håret. Wihuuuu! bilder kommer sen eller imorgon.

Planer för ikväll: Först ska jag träffa Lessane ett tag, sen ska jag till Fredrik. För skitungen ska ju givetvis till fucking Miami imorgon. Jag kommer sakna dig! <3 Har äntligen fått lite pengar nu av min kääära Dulle. Så nu ska dom spenderas!! På vad får ni se någon annan gång, hihii! Pussar


Relator

Godmorgon tänkte jag skriva men... Godkväll låter väl bättre!

Idag har jag inte gjort någonting, pluggat matte två timmar. Sen kollat på tv med mamma. Nu har jag gjort pizz(wihuu) Mår inte så bra, ont i magen och lite tung i huvudet. Så ska bara ta det lugnt ikväll. Bilder på min nya sexiga mobil kommer nu:)
 
Ignorera mitt face

Notera att den lappen satt där INNAN jag fick den


You know you want me

Idag: har varit ännu en bra dag. Fick min mobil av söta Frida och har köpt ett kontantkort. Så smsar väl helst med dom som har comviq. Vill ni ha mitt nummer, skriv till mig på facebook eller smsa Daniel D.
Anyhow, efter museumet så drog jag till skolan och mötte upp Daniel och Oskar.
Vi drog till stan och köpte present till Kajsa och lite annat. Sen satt vi och sjöng hela bussresan hem, haha töntarna som vi é.
Ikväll: Skulle träffat Fredrik men eftersom han är typ grovt sur på mig (for NO reason) så ska jag träffa Daniel och Oskar istället. Blir nog kul hahaha!

Sweet dreams are made of this

Hello bloggen!

Idag har varit en rolig dag, vi hade elevens val. Mitt blev museum madness, vilket är när man åker till museum och gör ingenting, haha. Ganska nice va? EFter det drog jag till stan med Frida, vi gjorde inte speciellt mycket. Gick runt o snackade, like old times. Och nu är det ju så att jag ska få låna en mobil av henne.
PEOPLE I HAVE A PHONE! :D'

Annars har jag bara pluggat och tagit upp kontakten med lite gamla vänner :) men men,... gotta go pussar


I want you back



Igår:


Vanlig skoldag, men det var ändå väldigt nice. Sen drog jag till Djursholm med Tess, Hannah, Sara, Linnea och Emma. Så vi möttes alla kring halv8 i Täby Centrum. Sen hände något jättehemskt, jag glömde mobilen på tågstationen. Märkte det när jag satt på tåget, så jag och gullungen Emma gick av och åkte tillbaka, men den var inte kvar. Så jag gjorde mitt bästa för att hålla tårarna inne,( gick inte så bra) men när vi kom till Therese brast det. Men mamma och Isac var jättesnälla, det är trots allt hans mobil så... Efter det kände jag mig mycket bättre, Emma var gullig och gjorde ett hjärta med ett F på till mig. Tack sötnosen! =)

jag och mina Peace örhängen jag gjorde hos Tess 

You are my sunshine



Idag: Hade utvecklingssamtal, det gick faktiskt väldigt bra. Efter det träffade jag Sofia, hon skulle till M&M I arninge så jag följde med. Haha, Valle... Valle... Valle...
Vi missade bussen, så kom inte hem förrän vid halv6, och nu sitter jag här och gör en massa fuckade miner i camen. Life of Rebecca, men jag ska bespara er dom riktigt fula. Snäll som jag är. Pussar

Jag gillade den här effekten :)

A LOT!

Real girl

I'm back

Ridningen gick bra, killarna var superduktiga. Själv var jag mest inne i stallet med hästarna. Ni som känner mig vet ju hur galen jag är i dom, haha. Efter det så åkte vi och köpte glass (såå nyttigt) Nej men jag ska faktiskt bli nyttigare har jag bestämt. Har ett par regler nu som jag ska försöka följa:
- Inge godis på vardagar eller söndagar
- Inte köpa något onyttigt skit efter skolan för att jag har ett söt sug
- Sluta dricka mjölk (ger mig bara ont i magen, ja jag är laktosintolerant)
- Motionera mera (Good luck with that)

Tror jag ska knarka tuggummin istället... Är väl inte nyttigare det men men... Tips anybody?
Aja, tänkte bara lägga upp några bilder innan jag önskar er godnatt. Pussar


Look of today

Face look

Me and älskliing <3


Run this town

Den här texten stämmer fan in på mig!

Each time I try to play the good girl, I let myself get in the way
I try so hard to fight the bad girl, she's here to say
Sabotage all, over and over again




Nej jag har INTE färgat håret än, valde att skjuta upp det. För jag är ändå lite nöjd med mitt hår ATM. Så det blir måndag om en vecka istället.
Idag: pluggat två och en halvtimme, känner mig lite små stolt. Sen nu sitter jag och kollar på That 70s show. Skitbra! Önskar att det inte gick 16.00 på vardagarna bara. Missar det jämt, blää blää.
Har fått min ursnygga halsduk jag så länge trånat efter det, mamma var supersnäll och köpte den till mig. Tack mamma! Den är lite varm beige, och jättestor. Tänkte ha den på mig idag när vi åker till ridningen. Mina lillebrorsor rider, och nej det är inte bögigt om en kille rider. Jag tycker det är asballt. Måste ta lite mer bilder känner jag, ska börja göra det. Kan göra det i skolan imorgon, vad sägs som det?
Nej nu måste jag fixa mig, har ett lockigt hår att platta och smink att sätta på. xoxo



Goes


Dock lite rakare än så här :)


Can you feel it, can you feel it, can you feel it

Måndag, and I'm free!

Så här ser min vecka ut:
Måndag: Ledig
Tisdag: Skola
Onsdag: Ledig
Torsdag: Museum
Fredag: Museum


Avundsjuka eller hur? Haha, idag ska jag plugga och om en stund ska jag ta en promenad med mamma. Igår träffade jag Fredrik, finally. Vi kollade på Moulin Rouge, sen Gossip Girl SEN 300. Efter det var han tvungen att gå. Tog 10 minuter o säga hejdå till han. Förhoppningsvis så kommer jag kunna blogga lite mer senare... pussar

 


How do I breathe

Wihu jag har så kul. Började dagen så som jag slutade gårdagen. Jag bröt ihop. Jag orkar fan inte mer, så jag ringde den enda personen som jag visste kunde göra mig glad. Blev bara värre, känner mest för att låsa in mig i mitt rum och stanna hemma hela dagen. Ont i hjärtat, ont i själen... Jag gillar inte att sitta och berätta om att jag är ledsen. Inte i bloggen iallafall... Jag får väl se hur det blir idag med att åka in till Vaxholm, Fredrik blev sur för att jag skulle vara med Ludvig... Kändes bara så fel då, usch får tårar i ögonen nu med.
Du tycker väl antagligen att jag är en dålig flickvän, Fredrik. Men vad fan gör det dig då, jag tänker inte dra upp allt här. Jag har berättat för dig hur svårt jag har för förhållanden. och du sa att vi skulle försöka hitta hur vi funkar som bäst tillsammans. Jag trodde faktiskt att det var det du ville, men hur fan tänkte du egentligen? Jag vet att vi nästan inte har träffats någonting på två veckor. Kalla mig tönt men skolan är viktig för mig. När jag säger jag älskar dig så menar jag varenda ord. Gör du det? Känns verkligen inte som det.

We can go anywhere

Jahapp... sitter här nu ska antagligen gå och lägga mig nu. Så trött.
Jag har ju feta pluggdagen imorgon (jag vet, på EN LÖRDAG) Jag tror jag döör, som tur är kommer mina föräldrar inte vara hemma så jag får iallafall vara ifred o plugga. Skön det. Måste göra någon persisk omelett sen plugga kemi. Har ju prov om en månad och det måste man ju börja plugga till nu (??) Nej jag är varken dum i huvet eller hög. Mina föräldrar är bara lite weirda... I wish they were not.
Men men... eftersom jag har smygit ut nu så får jag ju givetvis inte sova hos någon. Inte ens Veronica som är praktiskt taget som min syster. Känns helt cp, men förhoppningsvis kommer jag väl att få sova hos någon NÅNTING på höstlovet. Annars så kommer jag gå i taket.

Bara två dagar kvar <3


Fredrik<3

Sitter hos Veronica nu, vi har köpt Ben and Jerrys och ska bara mysa. Wihu! Vi hyrde en film oxå, Changeling med Angelina Jolie. Den verkar jättebra, tog mig även tid idag och träffa min älskling. Jag är inte såå dålig trots allt. I'm still learning you know, jag älskar dig skitunge! :)
Får se om jag sover hos henne och sen imorgon ska vi träffa hennes lilla kärlek och hans kompis. EFtersom Fredrik skulle vara med Albin. Dissaaad! Gotta go pussar

haha skönaste bilden! :D


Can't say I'm sorry

Har grovt mycket plugg den här veckan. Men imorgon är jag FREE! Wihu!
Ska se om jag kan träffa Fredrik, skulle ju vara lite kul eftersom jag inte sett honom sen i... lördags? Ojoj, I'm a terrible girlfriend. Iallafall, ska plugga hemkunskap nu, sen blir det nog att färga håret (förhoppningvis)

Idag: Vart i skolan, hade en svenska presentation som jag skrev lektionen innan. Men fick MVG så jag är jätte stolt. Sen så har jag inte gjort så mycket mer utan har bara gått på alla lektioner och längtat till höstlovet. Ska ha grymt kul med älsklingsflickan Dulle. Får se vad vi gör, eftersom att bebis åker till FUCKING USA HELA JÄVLA VECKAN! Jag är fett sur! Om du läser det här så... Aa, du hörde mig! Jag är piss sur! Klagar på mig som aldrig kan träffas...*mutter mutter*
Måste plugga annars är jag en död Rebecca, så pussar

Another one bites the dust

Jag vet... jag vet... Dålig uppdatering. Bite me.

Igår var jag iallafall med Dulle, vi åkte in till Waxholm för att jag skulle köpa kaffe och hårfärg. Vi köpte även en rulltårta som smakade slime (mm!) Efter det drog vi hem till mig, käkade sen drog vi ut, men ingen var där. Så kom vi på att det var fotboll, så vi knallade upp till krogen där givetvis hela ön var. Lousie, Hanna och Oscar satt utanför och åt, dom såg lite mobbade ut. Haha jättegulliga :). Vi satt där ett tag lite senare kom Freddson och alla ut för att det var paus. När den slutade gick vi in eftersom det äntligen fanns platser. Slutade ju med att Danmark vann ( jag är inte förvånad) Sen blev det ju såklart en massa fuckat skit... Jätteroligt!

En sak jag tänkt på, varför är det så att tjejer alltid ska behandlas sämre i relationer? Alltså, om en tjej står och skrattar med en kille och har superkul. Så börjar pojkvännens kompisar lacka på en för att det ser ut som man flörtar. Hade det varit killen som gjort det hade ingen brytt sig. Seriously. Om nu ens kille litar på en, varför bryr dom sig? Det låter kanske helt cp, men istället för att gå iväg och snacka med någon så kan dom väl ta det med en själv. Killens kompisar har ingenting o göra med förhållandet...


Btw, ska färga håret idag!!!


The start of something knew

Den här veckan har jag praoat, det var kul. Jag mötte en kille som heter Christian, han var snäll.
Haha nej men, det var riktigt slappt, fanns inte så mycket att göra, fick prismärka varor och sådant.
Alla i nian praoade denna vecka, men eftersom jag är så grovt bra så gick jag i skolan halva dagen OCH praoade andra delen. Hihi I know you love it. Nu ska jag plugga (wihu, det är ju fredag) Kollar på High School Musical med min lillebror, den är ju iofs inte bra. Inte så mycket mer att skriva, jo btw, jag älskar Fredrik :)
pussar


I'm a rich bitch

Är hos my boo Lessane just nu! Ska tagga hem snart för då får jag pengar, wiii! 100spänn (väldigt mycket I know)
Nu blev ni genast avundsjuka, nej men vi hörs probably lite senare. Ska se om det blir någon utgång inatt för ikväll lär det ju inte bli det... pussar


so much for my happy ending

Jahapp, då var allting löst då (?)

Idag har jag varit med Lessane, så vi satt en stund o pratade lite sånt... Sen kom Fredrik, och ja... Ni kan ju tänka er hur det gick. Otroligt spänd stämning eftersom det var missförstånd efter missförstånd. Han fattade ingenting när jag sa allting som sagts till mig. Slutade med att jag gick in till Lessanes rum där tårarna började rinna. Jag är inte den som gråter över en kille, men allting var så jävla förvirrande att jag inte visste vad jag skulle göra. Men till slut löste vi det och nu är väl allt som vanligt igen I guess.

Efter det kom min lille pöjk Cece,  haha fan vad han är skön, och otroligt givmild!! TACK BABY!
Det har varit min dag en så länge, nu ska jag fira min brorsa IGEN och fråga min mamma om jag får gå till Lessane sen igen. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!

Vi hörs nog inte senare, beroende på om jag får gå till Lessane eller inte. Kanske skriver då, stannar jag hemma lär det komma flera inlägg. Ha det bra, pussar


I feel pretty oh so pretty


Hard for me to breathe

Godmorgon!

Är trött som f*n för min kära moder kom och väckte mig halv8 (?) dels för att vi skulle sjunga för Isac plus att vi skulle till ridningen vid halv9. Som ni kanske märkt, skippade jag ridningen. Jag är verkligen för trött för att göra bra ifrån mig idag. Sitter o äter riskakor... ni vet såna där vita "puffar" som smakar.. ja ingenting (!?)  kollar oxå på Cry Baby, älskar den filmen. Underbara underbara Johnny Depp! Idag har jag lovat Lessane att jag ska träffa henne. Så ja, ska väl vara med henne dåra idag. Får se vad vi hittar på, eftersom jag är sjuk. Har lite andra saker som sinkar mig också. Det är inte kul att vara jag, varken idag igår eller någon annan dag den här veckan. Jag hoppas väl bara att det går över... Fight for me...

Skriver sen, bye babies!


Gift dig med mig!


Ta min oskuld! Som Kajsa skulle säga


I will always love you...

Hejsan

Idag har jag vart med min lilla Dulle :) Hon får mig alltid på gott humör! Hittade länken till hennes webbcam så vi har suttit och tagit en massa bilder. Haha vad vi har haft kul!
Imorgon fyller min kära bror år, 12år blir den unge mannen. Har ingen bild på honom men det går o fixa. Vi hörs imorgon eller inatt för lite "Rebecca tycker till" aa eller nattblogg som jag kallar det haha.
Det gör ont o säga hejdå :(



My boo :D


Du och jag mot världen gumman


Stand by me

Ingen bloggdag idag, kanske skriver någonting senare. Är lite småledsen just nu, men tror nog att mitt lilla ängelbarn Veronica kan göra mig glad igen. She always does.

Btw, en vecka kvar sen färgar jag håret mörkt!!

Hörs senare, pussar/ BECCA

I'm good

min blogg har fuckat upp sig ganska rejält. Men hoppas att jag ska kunna fixa det ASAP

Du var nog den sista jag trodde skulle ljuga för mig... Du som JÄMT klagar på att jag "ljuger" när jag inte ens gör det själv. Och ditt svar när jag frågar varför du ljög var: "jag vet inte"

Everything changes...

Uschh, vad jag är ledsen... Vill bara gråta just nu... Min lille boo tror jämt att jag inte vill träffa han. Jättejobbigt, när det faktiskt inte stämmer. Jag vill träffa dig! Men jag är för trött nu, därför jag sa att vi skulle träffas vid 4a tiden istället. Det är smartare oc jag tror jag orkar lite mer då. Jag är trots allt sjuk, so don't blame me for that.
Men jag vill att du ska veta, det är DIG jag gillar, bara digdigdig!
Du verkar vilja hitta anledningar så att det inte ska verka som jag gör det. But I do!


 A drop in the ocean, a change in the weather....

första oktober 09

Igår medans jag låg o väntade på att nån jävel (!!) skulle ringa så tänkte jag på att det faktiskt är oktober nu. Min lillebror fyller år om två dagar vilket betyder att jag oxå fyller år snart, även omjag fyller år i november... Men sak samma, då är det inte heller långt kvar till december, och julafton (iiiih) Jag älskar seriöst julafton, julstämningen gör mig glad, är alltid så lycklig på julafton. Förra året såg jag lite små sjaskig ut, men inte det här året! Jag ska se ut som en uberläcker BABE! Haha, så kul man kan ha när man är sjuk.


Rebecca Rosenberg, julafton 08


Rebecca Rosenberg julafton 09/10


RSS 2.0